Söndagens resultat från Norway Open Championships hittar du under tävling.

SWShows tackar NQHA för förtroendet att göra tävlingen i år, och vi måste tillstå att det kändes härligt att vara tillbaka. SWShows har ju haft äran att jobba med just denna tävling och NQHA sedan början på 2000 vilket innebär en lång historia och många goda vänner på plats på fantastiska Lykseth Ranch som ligger ca 2 timmar norr om Oslo och har Lars Östby-Deglum som ägare.
NQHAs eldsjälar i form av styrelsen med Lasse Stensbol i spetsen hade gjort ett fantastiskt förarbete med mycket stor hjälp av Rogaland westernklubb under ledning av Karin Steinsland och Hans Petter Saerheim.  Så även om både propp och annan info var mycket sent ute på nätet slutade antalet hästar på 84 st vilket är rekord för de senaste årens tävlingar. Dessa tappra och duktiga ryttare gjorde knappt 600 starter under helgen. 

Mycket reining blev det men tittar man på vad som växer mest så är det reining och så även i Norge. Tävlingen bjöd för första gången på en 3 domarshow där Ruth Ellen, James Gerdes Hansen och Sylvia Katschker alla tre mykcet välkända profiler i westernvärlden gjorde ett fantastiskt jobb under tävlingens alla dagar.

SWShows (Catharina Palmqvist, Monica Widh och Lars Olof Jönsson) tackar alla Tävlande, grommar och den fantastiska personalen för en härlig helg och ett speciellt tack till Lars Östby Deglum som generöst låter oss bo hos honom vilket är mycket uppskattat.

Under dygnet så kommer alla scoresheets att publicerats liksom alla medaljörer och all around Champions.
Tack och på återseende.

Arkiv

Senaste inlägg