Bökebergs Harvest Festival har flyttat till den 23-25 oktober! 

Klargörande angående vår kalender. Denna kalender är baserad på först och främst tidigare datum av shower, sedan vad våra moderorganiserar publicerar, sen vad ni skickar in och till sist vad vi kan hitta på nätet. När det gäller problemen med att få rätt datum på Bökebergstävlingarna beror det på att Bökeberg inte skickat oss någon som helst info om när deras tävlingar skall vara utan det har endast publicerats på deras egen fb sida.
(Dessutom är undertecknad av oklar anledning blockad från alla info gällande BB så det är inte helt lätt att få fram fakta) 
När det varit osäkert med datum så har vi kontaktat NRHA/AQHA för att få fram fakta, fram till igår har det framgått på Bökeberg arenas sida att Harvest skulle hållas.

Detta står att läsa på BB arenas fb sida från den 29 juli: "Vi har enbart publicerat dem på vår egen Facebooksida och NRHA web site. Ej uppdaterade showkalendrar ställde till det i våras varmed vi har en önskan att all info hämtas på vår sida så inga fler misstag begås med besvikna ryttare utanför vår kontroll".
30 maj publcerades detta på BB arenas sida och ligger fortfarande kvar: "Då är Application skickad för Bökeberg Spin N Win 1-2 den 21-23 Augusti. Bökeberg Harvest Festival den 16-18 Oktober är även den på gång och kommer att skickas inom kort."

Igår publicerades datumen för Harvest på fb...idag har jag ändrat infon på vår sida. 
Och som vi sagt, skicka gärna era datum för 2016 så lägger vi ut dem på sidan för allmän tävlingsplanering och eller tävlingsarrangerande :) 
/Monica

Arkiv

Senate inlägg