Idag är andra dagen för Euro Paint = APHA EM. Flera Svenskar/Danskar & Finska ekipage på plats

Hela klanen från Bråvesta Quarter & Paint med Mia och Lars Bråve spetsen och med sig har dom Jonna Eriksson Show Horses och Therese Andersson samt Carolin Hagelkvist, mfl. Du hittar även CBS quarter & Paints på plats samt Laura Schultz från Danmark och Ebba Oljemark som är Svensk/Finsk :)
Nu startar snart showmanship Nov Amateur med Jessie Melen som 1;a startande, sen Ebba Oljemark och som nr 4 Carolin Hagelkvist. Susanne Vestergaard från Danmark startar som nr 11 i en klass av fanstastiska 25.
Lite senare i em går Green Trail med Nina Leiner p Lenneart Hagelkvists Brave Awesome Asset, Pernilla Berntsson på Sensational Sierra nr 9 och Nina Leiner på Kristina Oljemarks Truly A serendipity i en klass av 24 st.

Avrundar degen gör Nov Am Trail med 17 startande med Carolin Hagelkvist på Brave Awesome Asset draw 7 och Danska Linda Dahl Christensen på Magnificent Freck draw 12.

Arkiv

Senate inlägg