3:e dagen på Paint EM, många klassser med Nordiska starter!

Anders Berndtsson i Stallion halter, Danska ungdomar i Geldings halter, Mia Bråve och jeane Strömberg i amateur geldings, plus familjen Mortensen från Danmark. Alla startar även i Open halter. Vi kan se flera ev dem även i Overo halter.
Danska ungdomar i Showmanship, Mia Bråve, Jessica sandervig, Linda Dahl Christensen, Caroline Hagelkvist, Jessie Melen, Ebba Oljemark, Freja Aase Olsen i Amateur Showmanship med mäktiga 24 startande. Signe Aagard och Signe Olsen från Danmark i Youth Showmanship.  Jessica sandervig och Mia Bråve i Amateur Trail.  
Signe Aagard, Freja Balslev Segelund, Katrine Aagard, Signe Olsen alla Danmark i Nov Youth W Pleasure.
Marie Strinnholm Nov Am W Pleasure
Freja Balslev Segelund, Signe Aagaard, Ktrine aagard Danmark i Youth W Horsemanship.
Till sist i kväll Freja Aase Olsen Danmark Jessie Melen och Jessica Sandervig Nov Am W Horsemanship.
 

Arkiv

Senaste inlägg