Ladda ner Americana appen. Americana idag: Open Bronze Trophy reining, Superhorse & Open Bride Cowhorse. 

För dig som inte kan vara utan american en enda minut ELLER faktiskt är på resande fot.
Ladda ner Americana appen :)

Ps. Robert Lagergren​ är i final i ERCHAs open futurity för 3 & 4 åriga hästar ...missa inte ritterna med start lördag kl 07.00 (tror jag) ...gissar att Open/Non pro herwork går samtidigt. :) sen kommer Reined work innan lunch för att avgöras under lördagens kvälls show med cow work delen.
Vill man se bra reining så är flera av toppnamnen på plats med sina hästar, start idag med Open bronze trohpy reining på fm.  Rudi Kronsteiner, Bernhard och Anne Fonch, Cody Sapergia, Oliver Salzmann och Genaro Lendi bla.  Oliver rider Knud Anderssens fina Wimpys Golden Gunner. Open Bridle cowhorse i eftermiddag! 

Arkiv

Senaste inlägg