SWShows kalender 2016 är full!

Stort tack till er som använder SWShows till era tävlingar och ett lika stort tack till alla er som kommer och tävlar.
Utan showmanagement ingen tävling MEN det blir heller ingen tävling utan tävlande!
2016 bjuder på en hel det tävlingar, de flesta försöker att samsas och prata om tävlingsdatum och upplägg för att inte förstöra för andra och för att göra det bästa för just sin tävling.

I år är det väl SQHA som haft störst problem att hitta datum för sitt Svenska Mästerskap för Quarterhästar, enligt AQHA så är deras datum för tävlingen 28-31 juli. Men SQHA vill ha sin tävling första helgen i augusti där vi lagt tävling på Bråvesta efter många diskussioner med SQHA och efter det att SQHA annonserat att ha sin tävling i slutet på September.
Nu vill SQHA ha tillbaka datumet som tyvärr också sammanfaller med Europeiska Mästerskapen för Quarterhästar i Tyskland. Dock har AQHA via tel sagt att dom inte kommer att godkänna några tävlingar den helgen pga EM.

SWShows och Bråvesta har igår fått godkänt att köra sin AQHA show trots EM tack vare att det är en liten endagarstävling och erbjuder ingen konkurrens mot EM.  Vi har till SQHA sagt att vi kommer att släppa vårt AQHA tävling till SQHA OM SQHA får sin tävling godkänd av AQHA.
Anledningen till att vi lägger ut denna info är att vi vill försöka förhindra illvilliga eller okunniga rykten om hur saker och ting har gått till. Den som undrar över sanningshalten är välkommen att höra av sig till AQHA, eller swshows@live.se 

Tack för att DU inte drar förhastade slutsatser utan tar reda på fakta eller ger oss och andra förtroendet att vi jobbar för westernridningens bästa <3
 

Arkiv

Senaste inlägg