Spring Show: Stort tack till alla tävlande, funktionärer, supporters och sponsorer

Så var det över och alla är hemma igen.
VILKEN Tävling vi har haft tillsammans <3

Alla tävlande, groomar, mammor och pappor, vår fantastiska crew och det är så så roligt att jobba med Bråvesta (Mia & Lars) igen <3
Mias och min (monica) historia sträcker sig ju väldigt långt tillbaka, både som vänner och som tävlingsarrangörer.

Ett uppehåll av olika anledningar har det varit men vi har alltid hjälpts åt med det var och en varit bäst på. Men jag kan berätta att vi redan pratar om kommande tävling (Summer show) och framtiden för våra "små" tävlingar på hemmaplan med mysfaktor, kort restid och billigt för våra tävlande.

Vi tror att det är vitalt för westernridningen att det finns små tävlingar även för AQHA & APHA så det kommer i fortsättningen att vara vårt koncept.
Så stort <3 till den som fixade vädret, men också till alla er som kom, tävlade, supportade, groomade och inte minst SQHAs och SPHAs ungdomar som inte bara tävade utan också hjälpte till.

Vi har ju kunnat dela ut fina rosetter och priser i helgen och det är ju tack vare våra fantastiska sponsorer, så ett väldigt varmt och stort tack till:

SQHA, SPHA, Equimed, Folksam, K9 Horse, Equine, Bråvesta Quarter & Paint, Highridge, JA Ranch, Saracen hästfoder, My Western Pleasure och Fiskfoder.se

Analys av 2016 års tävling i jämförelse med 2015 års:
Hästar till start 43/41 = några fler i år
Quarter hästar 11/11 lika många
Paint hästar 14/14 lika många
Starter 224/170 man startade fler klasser i år än tidigare

Vi får fundera på varför...är det klassurvalet, är det mer vana vid "all day fee" och dess fördelar eller är det kanske att ni ryttare är mer allround än tidigare?

Nu skall vi slutföra arbetet med denna tävling och ta det sista besluten med Bråvesta/SWShows Summer Show 6-7 augusti.

Hjärtligt välkomna tillbaka då och vi ses där ute.

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg