Summer Blast: Showbill och anmälan ute nu!

Jag är ofantligt ledsen att det inte har kommit ut info tidigare och tänker inte börja trötta er med ursäkter och förklaringar men nu är det i alla fall på plats!
Propp kommer imorgon, och en del andra bra saker kommer lite pö om pö.
 
Jag hoppas ni tycker att denna tävling behövs och skall leva kvar...det visar ni genom att komma och tävla..jag har till skillnad från föreningarna INTE gratis domare eller medlemspengar att falla tillbaka på. Detta är en ren och skär personlig satsning som kan innebära en liten peng i börsen så att man kan fortstta göra tävlingar eller en förlust ...allt beror på er!

På axvalla pågår travtävlingar samma helg som Summer Blast, men i vanlig ordning så löser Per Arne allt.
Tack för att ni tror på mig och på Swshows...
Bästa Catta kommer att sitta i luckan som vanligt, SuperPia pratar, Duktiga Suz skriver Fabolus Eugenio dömmer, Coola Håkan sköter gaten, fantastiska Anita med make sköter stallarna och hö/spån och jag springer runt som en huvudlös höna som vanligt.
Smoking Barrel sköter givetvis maten <3

Vi letar efter DIG!!: som kan tänka dig att hjälpa till i sekretariatet, ller i gaten, en eller flera att köra traktor, eventuellt en bisittare till Pia Sen kör vi!
Vet du någon som kan/vill hjälpa till så maila till swshows@live.se eller messa till 0705-212204...ni som känner mig vet att jag är helt värdelös på att svara i telefon.
See ya <3 

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg