Summer Blast: Vi behöver DIN hjälp att lösa boxfrågan!

Summer Blast: GULDSJÄRNA och stort TACK till Bengt Uno Mattsson, Mona Göransson; Styrbjörn Persson, Björg Skybak, Hans Jacob Persson, Arne Almberg, Annika Persson och Joakim Pettersson som ställt upp och kommer att vara utan box i ca 10 timmar under fredagen för att vi skall kunna lösa boxlogistiken.
Dom har tillsammans har minskat sina utgifter med nästan 5000 sek tot.
TACK<3

SWS Summer Blast: BOXAR IGEN!!!!

Det är så att jag MÅSTE, MÅSTE, MÅSTE ha min 10 pers som kan tänka sig att avvara sin box mellan 13.00-23.00 på fredag!

För detta erbjuder vi:
En box i Nya gäststallet
Du betalar endast 700 sek för din box
Du får 2 extra spånbalar till din box
Och jag slänger in en gratis start också bara för att få löst detta

Maila mig swshows@live.se eller messa 0705212204!

Har du jag ingen anmälan på dig nu nu så har jag inga boxar förrän efter 23.00 på fredag!

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg