Summer Blast: Ett stort och varmt TACK till Alla som kom, deltog, supportade och tittade! 

Summer Blast: KLART! Alla resultat rapporterade till NRHA & SRHA samt NRHAno.
Tack alla ni som kom, tittade på oss på nätet och som supportade tävlingen på ett eller annat sätt <3
Vi har fått så mycket positiv feedback från både ryttare, grooms och hästägare så att vi har beslutat att köra tävling nästa år också :)
Håll utkik på www.swshows.se för datum!

Summer Blast hade 83 hästar anmälda, dessa gjorde 525 starter och vi delade ut närmare 35 000 sek i prispengar.
Veterinär besiktningen gick som en dans, veterinärerna var mycket nöjda med hur hästarna mådde. Domaren var mycket glad över så många bra ritter, så många duktiga ekipage.
På frågan varför James Gerdes Hansen var på plats istället för Eugenio Latorre så berodde det på att Eugenio fått förhinder och James fick snabbt hoppa in, vilket vi är mycket tacksamma att han gjorde.
Stort tack till våra sponsorer och utställare: Starback farm och The Smoking Barrel BBQ.
Utan ryttare ingen tävling, helt sant men utan våra fantastiska funktionärer blir det ingen tävling och den hade inte blivit så bra.

Så ett fång rosor och en bamsekram till: James Gerdes Hansen, Catharina Palmqvist, Suzanna Karlsen, Veronica Persson, Pia Thomsson, Håkan Thomsson, Anita Andersson, Stig Andersson, Sara (vår prisutdelerska), Emma Andreassen/Eggen och Birgitta Nolen, Thomas Lindgren samt våra veterinärer Elin Salling och Ionel Barbos och det fantastiska teamet på Axvalla travbana med Per Arne i spetsen.

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg