SRHA September Rundown/Scandinavian Futurity & Derby

I och med denna tävlings slut så är också SWShows och SRHAs samarbete över.
Stort tack till SRHA för att ha fått förtroendet att göra Spring Break under flera år och September Rundown med Scandinavian Futurity och Derby men i och med dennan tävling så tackar SWShows för sig och önskar SRHAs nya showarrangör lycka till under 2017.

Så var SRHAs sista tävling för året avklarad och hela personalstaben inkusive våra fantasiska domare och scribes rodde i land en maffig tävling med nästan 140 hästar på plats.
Trots problem med sent avbokad matservering så verkade både åskådare och ryttare ha haft en bra tävling, underlaget höll väldigt bra och vi kunde erbjuda tävling på rimliga tider ffa. i och med förlängningen på en dag.

Reiningen har ju en speciell plats i vårt hjärta och trots allt så är ju båda tävlingarna skapade av Monica Widh dåvarande styrelsemedlem och sedermera ordförande i SRHA. Under 2017 kommer SWShows att åter styra sitt arrangerande av tävlingar till Skåne. Tillsammans med Bråvesta Quarter & Paint,  Hälldala Ranch och även ett samarbete med Tuse Creek Ranch kommer vi att erbjuda både NRHA, Allbreed, APHA tävlingar Rookie dagar och domarclinics.
Väl mött 2017
(Men vi avslutar året i sverige med SM i Westernridning nästa vecka på Axvalla...ni vet väl att det gåra att anmäla sig utan efteranmälningsavgift fortfarande?)

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg