FEI World Reining Championships Junior & Young Rider 2017 at CS Ranch.

1. Qualification period: Start: 1st January 2017 End: (nominated entries date)

2. To be eligible to compete either as a member of a team or as an Individual at the 2017 FEI European Reining Championships, an Athlete must be qualified as FEI 3* Athlete (Art. 302.5.1) and achieve a minimum average score of 67 at one CRI3* Juniors or Young Riders events (Championships not included) during the qualification period. The qualifying result as defined above must be achieved no earlier than on the 1st January of the year in which the Championships take place and no later than the end date of the qualification period.

3. An NF that is not able to send a team may send up to two individual Athletes who have achieved the minimum qualification criteria as stated above.

1. Kval perioden startar 1 januari!
2. För att vara startberättigad måste man inneha CRI3*status (vilket går att åstakomma under våren)  Och förutom detta måste man ha scorat 67 i en CRI junior eller Young rider innan ansmälningstiden gått ut.
3. Kan inte landet sända ett lag får man skicka 2 tävlande att tävla individuellt.
Lycka till!

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg