NRHA European Futurity & Derby changes!

From one decision to another, a week ago the decision from the European Council was to have the Euro Futurity in Germany (Kreuth) end of March 27/3-1/4 and the Derby in Lyon in November and then alter between Germany (American) and France (Lyon).
Now it seems like they have reversed those decicsions and moving the Futurity to Italy (Cremona) the same date and the Derby to Kreuth 23-30/7.
I do not know if we have heard the last in regards to these big prestigeous show in Europe, but one thing can be said and that is that Germany and Italy is batteling it out with reniers as their hostages. 

Från ett beslut til ett annat, en dryg vecka sedan publicerad man att Euro Futurityt skulle gå i Kreuth (som vanligt)dock nytt datum 27 mars-1 april och Derbyt skulle gå i Lyon i november,  2017 för att sedan skifta mellan Lyon och Tyskland (Americana). Nu har tydligen European Council träffats igen och ändrat sig (sannolikt pga mkt hårda Italienska påtryckningar av goda anledningar) Så nu skall Euro Futurityt gå i Italien, Cremona men behålla sitt nya datum i slutet på Mars och tydligen åkte både Americana och Lyon ut i budgivningen trots att i alla fall Lyon lovat att sponsra allt själva. Management i Cremona blir Italien med Christina Serra i förarsätet. Och nu så skall Euro Derbyt flytta tillbaka ända till Juli närmare bestämt slutet och den 23-30/7 och då hållas i Kreuth. Och i Kreuth kommer NRHA Germany att hålla i arrangörstrådarna. Så nu gäller dett att hålla ögon och öron öppna efter fler ändringar, suck.

Informationen kring detta är bekagansvärts dålig ifrån moderföreningen NRHA.
/SWShows.

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg