European Council meeting 15-17/1 in Brussels

Reining talk of the town this week:
NRHA European Futurity are still not on the list of approved shows on NRHA website!
And shows of that caliber must be approved 90 days before entry deadline...that will not be possible at this point as I see it. That means that if they offer any L1 classes they will not count for Top Ten if rulebook is supposed to be followed.
European Council (EAC) will have a meeting i Brussels 15-17 of Jauary and still no info in regards to its content. But a qualified guess would be Euro Futurity, Derby and of cause EFRHA buisiness. To be continued...

Veckans Reiningsnackis:
NRHA European Futurity är fortfarade inte på listan över godkända tävlingar (på hemsidan). Och som ni kanske vet MÅSTE tävlingen vara godkänd 90 dagar innan tävlings start för att pengarna skall tillgodoräknas till Top Ten (Nu räknas ju iofs. inte cat 2 klasser till Top Ten men övriga klasser på eventet gör). Agendan för European Council i Bryssel (Anneli Silverstolpe representerar SRHA) den 15-17 Januari är okänd MEN sannolikt blir det snack om Euro Futurity, Derby och inte minst EFRHA...fortsättning följer :)

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg