SWS/Bravesta Challenge 24-28 Maj: Stor Ungdoms satsning!

Foto: Mi Ritzen
Foto: Mi Ritzen

För att stötta våra Svenska ungdomar i deras satsning i nationellt som internationellt tävlade kommer Vi SWS/Bråvesta Challenge att skänka alla pengar från paid warm up till Undomarna i de båda organisationerna.
Vi hoppas ju att det blir ett bra tillskott i deras kassa och är glada att kunna hjälpa våra duktiga ungdomar.

Det innebär att SQHAs & SPHAs ungdomar kommer att sköta all Paid Warm up på SWS/Bravesta Challenge och dom har dessutom kommit med önskemål om att kunna erbjuda Western horsemanship warm up..dvs. kunna träna på horsemanship mönstrena en och en eller gå ihop i grupp och köpa lite längre tid :) KUL!

På initiativ från Ungdomssektionerna i SQHA & SPHA har vi beslutat att erbjuda Youth klasser i alla dicipliner och klasser öppna för ALLA dvs det blir samma mönster i Allbreed, som i AQHA & APHA you klasser. Detta ffa för att erbjuda ALLA möjlighet att träna inför den fortsatta tävlings säsongen och för sin plats i laget. 
SQHAs ungdomar åker ju till Frankrike och tävlar I juli och behöver förbereda sig.

Dessutom kostar det ju på SWS/Bråvesta Challenge givetvis mindre att tävla som ungdom än som vuxen, men det är ju självklart för både oss i SWS som för Bråvesta och så har det alltid varit.

Som grädde på moset kommer vi även att skapa ett "ungdomsstall" dvs. ge ungdomarna möjlighet att stå tillsammans i samma stall och därmed kunna hjälpa varandra precis som man gör när man åker ut på de större ungdoms eventen.

Är du intresserad av var man hittar information om dessa
Ps. Du vet väl att man inte behöver äga en Quarter eller Paint för att vara med!??

Klicka här för SQHA:  www.sqha.se/ och klicka på youth/ungdo
Eller gå medi fb gruppen: www.facebook.com/groups/506767732844931/
KLicka här för SPHA: www.spha.se/spha/sphja/

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg