Nyheter från SRCHA: 11 Sponsorhingstar

Nu har VI TILLSAMMANS en stor möjlighet att bidra till något som kan bli fantastiskt. Med tack till våra anslutna hingstägare och deras intresse för SRCHA kan vi sälja språng på våra sponsorhingstar under säsongen 2017. Dessutom till ett rabatterat pris för stoägaren.
Styrelsens beslut är att pengarna som kommer in går till att subventionera en del av tävlingskostnaden för starter i SRCHA klasser (de 8 som räknas mot Year End Awards) och vi kommer också att tänka ut något som kan vara fördel för våra icke tävlande medlemmar.
Ju mer engagerade vi alla är, desto mer kan vi få tillbaka!
Du hittar mer info på föreningens FB, webb www.srcha.eu/sponsorhingstar-2017 och i bifogad PDF. Den sista kan lätt skickas vidare eller skrivas ut för att ta med dig till alla stoägare som DU känner. Allt för att öka möjligheterna till ett gott slutresultat.

Tävlingar 2017
I nära samarbete med andra arrangörer vid tre tillfällen + PEM i egen regi erbjuds massor av SRCHA klasser för reined cowhorses - down the fence, boxning och youth.
25-28 maj, SWS/Bråvesta Challenge – klassordning & propp är snart ute!
5-12 juli, SM i westernridning (SRCHA klasser i kvalen)
27-30 juli, HjoKo
2-3 sept, Peo Ejderhall Memorial, Axevalla. Arrangör SRCHA. Mer info är på G!
 
Medlemsmöten
Planering och arbete pågår för 2-3 träffar spridda över säsongen. Mer information kommer.
 
Årets medlemsavgift
Har du ändrat postadress, epost eller ryttarstatus? Maila nya uppgifter till kassören. Du kan också använda formuläret på www.srcha.eu/medlemsservice för uppdatering. Open/NonPro 300 kr, Youth 150 kr, Lifetime 3000 kr. Betalas till föreningens BG 5483-8570 eller Swish 123 457 1121. Märk givetvis din betalning med namn och medlemsavgift.
Årsmötets protokoll kommer att skickas ut till våra medlemmar när det är justerat och klart. Styrelsen, stadgar och ny SRCHA Youth klass är uppdaterat på hemsidan.
 
Vill du hjälpa till med sponsring eller tävlingar?
Vi söker efter fler frivilliga som vill bidra med stort eller smått i våra grupper. Välkomna att kontakta någon av oss personligen eller skicka ett par rader till styrelsemailen. 
 
Välkomna - Vi ses!
Styrelsen SRCHA
Webbsida www.srcha.eu   Epost  styrelsen@srcha.eu, kassor@srcha.eu

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg