Anders Josefsson inte ensam Svensk i Frankrikes 3 nation Show.

Dagens klass var en ren öppen skolningsklass, Anders gick in med alla tre hästana och scorade 69,5 med Nolens ARC Walla Dun Did It och la sig på en delad 9;e plats. Double Peek A Boom ägd av Annemanna AB scorade 64 och Dry Wimys Kid nollade. Men som sagt en ren skolningsklass där Mona Dörr och Alexander Ripper delade på 1;a platsen Alaexander med två hästar score 70,5.

Imorgon bitti drar det igång med första "riktiga klassen en Novice Horse Open L2 med 52 startande. Anders startar inte denna klass med någon av hästarna. Sedan blir det Greener than grass med 5 startande och avslutar dagen med en Novice Horse NP L2 med 59 startande och ytterligare ett Svenskt namn Stefan Jauer/Morosita Whiz draw 21.

Lördagen bjuder på Open klasser på eftermiddagen och då får vi se Anders i startlistorna igen.
Vill du följa tävlingens live score imorgon så klicka här.

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg