ÄNTLIGEN! SWS/Bråvesta Challenge Klassordningen publicerad!

En riktig stortävling med klasser för en väldigt stor del av vår westernvärld. Tyvärr fick vi inte plats med tidsgrenarna denna gång, inte heller ranch grenarna MEN vem vet...OM ni gillar det vi gör så lägger vi till en dag och kör tidsgrenar ocks nästa gång :)
Vi vill tacka vår fantastiska sponsorer, K9, Highridge, Western Horsemen och SQHA, Stort tack utan er hade vi inte kunnat erbjuda dessa fantastiska prispengar i våra Challenge utmaningar.

Du undrar såklart hur man vinner prispengar i challenge klasserna, bara lugn det kommer i proppen.
Men vi lovar att det blir en hel del med 3000 sek i potten tiill att börja med sen läggs 50% av startavgiften också in!

Förutom våra fina challenge klasser bjuder vi ju in till både AQHA, APHA, Allbreed och NSBA klasser för allround ryttarna.

Reiningryttarna har ju både NRHA, SRHA, Allbreed och AQHA/APHA klasser och SRCHA ryttarna har ju SRCHA, AQHA och allbreed klasser. 

Vi är ledsna att behöva säga att det finns inte plats för vare sig green klasser eller Amateur L1, tiden räcker helt enkelt inte till tyvärr.

En rejäl ungdoms satsning gör vi med billiga startavgifter i alla dicipliner, vi erbjuder AQHA/APHA/NRHA, SRHA, SRCHA och Allbreed fenbart för våra ungdomar!
Dessutom kommer ungdomarna att sköta alla paid warm up och d pengar dom får in kommer att gå oavkortat till ungdoms satsningen i både AQHA & APHA.

Håll ut...anmälan och propp kommer snart
Väl mött SWShows & Bråvesta
 

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg