SWS/Hälldala Spring Classic 29-30/4!

Stort tack till Dreamcatcher som gjort vår fina affisch för Hälldalas start på 2017 års grymma tävlings säsong och Ridhusbygge.

För dig som kanske missat vår första tävling som går av stapeln den 29-30 april på Hälldala Ranch i N Kverrestad, österlen, skåne :)
Kan vi berätta att det är en mix av Allround klasser öppna för ALLA där vi erbjuder de flesta klasserna på alla nivåer, in hand (endast Showmanship & Trail), skritt & trav, beginner och Open.
Klasserna kommer att gå över två dagar och det finns möjlighet till billig övernattning, boxar och hagar.

Sedan bjuder vi precis som i höstas på Reining, även det på alla nivåer NRHA & SRHA godkända.
Hälldala har ett ridhus och en stor utomhus ridbana MEN sätter i dagarna skopan i backen för plintarna till det stora NYA ridhuset som blir Gigantiskt!
Som grädde på moset kommer det även att byggas 30! nya boxar på området.

Men det hindrar oss inte att erbjuda en rolig och prisvärd tävling med Domare James Gerdes Hansen som kapten på skutan och den man som kommer att hjälpa DIG! att bli bättre på att tävla, vi erbjuder "fråga domaren" tid båda dagarna där ni kan fråga honom om allt gällande tävling och bedömningar.

Hjärtligt Välkomna önskar SWShows och Hälldala Ranch

Ps. Vill du hjälpa oss genom att printa ut och hänga upp affischen på skolan, i ridhuset, affären, gymmet eller på jobbet så finns den som både jpeg och pdf HÄR
Klicka här för att komma till anmälan.

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg