Hälldala Autumn Leaves 24-27/8: Välkommnar nya sponsorer!

Denna sadel vinner du! Denna sadel vinner du!

Western Horsemen sponsrar med en splitter ny sadel i Western Horsemen Series!
En serie över två klasser på två dagar där högsta sammanslagda score i dssa två starter ger en sadel i vinst. Dessutom går 200 sek av varje startavgift tillbaka i klassen och fördelas enligt NRHAs payback schedule A.
Western Horsemen kommer att finnas på plats på tävlingen och vill du handla något redan nu så klicka in i deras välfyllda online butik www.westernhorsemen.se

Pendleton är ytterligare en ny sponsor och som förhoppningsvis blir nöjdaoch stannar kvar in i 2018. Pendelton tillverkar och säljer kläder, filtar och allt tillverkat av finaste kvalitet. se www.pendleton-usa.com/

Dessutom välkomnar vi NAF till vår familj av sponsorer. NAF säljer  fodertillskott NAF brinner fõr skapa och tillverka produkter som håller hästar hälsosamma och nõjda samt att ge mõjlighet att prestera utifrån sitt bästa.
NAF använda endast de bästa naturliga ingredienserna, fullt spårbara. NAFs eget team av veterinärforskare och nutritionister kombinerar dessa ingredienser och skapa helt unika framställningar. NAF brinner fõr skapa och tillverka produkter som håller hästar hälsosamma och nõjda samt att ge mõjlighet att prestera utifrån sitt bästa. www.NAF-equine.eu

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg