Knappt 60 ekipage anmälda till SWS/Hälldala Challenge tom idag!

Vi kunde inte vara gladare än vi är idag, TACK, TACK TACK för att ni tror på oss och för att ni vill detta lika mycket som vi.

Ja vi kommer att lära oss en del om hur anläggningen fungerar, vad vi behöver förbättra och hur vi skall ändra till november tävlingen när det gäller ffa Ko biten men sannolikt även Ropingen.

Märk väl vi har liksom många andra gjort många tävlingar på Axvalla där man hittat det bästa sättet att göra tävling på den anläggningen...nu är det en ny anläggning och nya logistik och säkerhets problem som skall fixas, så tack för er förståelse. Vi har kopplat in experter på de olika områdena för att ge er de bästa förutsättningarna! 

Men om vi alla hjälps åt och pratar, tipsar och är positiva så kommer detta att bli en suverän tävlingsplats för både Reining, Ko klasser och Roping på högsta nivå...när det gäller allround är vi redan där :D  
Kram på er och Peace out!

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg