Information ang Halloween Show 2-4/11!

Statement är på väg ut nu och vi kommer att skicka ut nya när alla inbetalningar är införda i systemet.
Tidsplan för paid warm up kommer ut imorgon eftermiddag (tisdag).
Tidsplan för fredagen kommer ut på onsdag kväll.
Boxplaner sköts och läggs ut av Hälldala.

Ni som anmält till Spectacular klasserna, där finns bara herdworken med på era statement och det är för att jag nu försöker göra som NRCHA dvs så ligger alla  delar av klassen under herd worken som olika go. dvs Herdwork ligger som 1;a go, Rein Work som 2;a och Cow work som 3; go sen har man en composite dvs en sammanslagen. Håll tummarna att det fungerar annars blir det jobbigt MEN då gör i bara som vi brukar :) 

OBS! Det finns ingen NRCHA Spectacular eftersom det inte var tillåtet att erbjuda när man gjorde en jackpot show. Men allbreed delar ut lika mkt pengar som en NRHA och eller ERCHA men ger inga records!!

Vi hör att anmälningar till warm up har gjorts till Hälldala...vill ni vara säkra på att komma med så använd formuläret på hemsidan eller maila swshows@live.se! 
OBS! inga anmälningar/ändingar, byte eller tillägg via fb, messenger eller sms godtas överhuvudtaget!!  
 

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg