AQHA: Internationella nivåer för AQHAs "leveling " program drar ut på tiden...

Under 2018 års Convention beslutades det att ändra antal poäng för de olika nivåerna i AQHAs nya system med Rookie, L1, L2 och L3 för internationella medlemmar...Men tyvärr har det inte varit lika lätt att få igång den nya datorsystemet hos AQHA som man hoppats och därför dröjer det innan man kan börja använda de nya poängen här.

De nya poänggränsen kommer att vara en 1/3 del så hög som i USA vilket gör att man åker ur en nivå snabbare i framtiden. Meningen är ju att jämna ut startfältet för ryttarna så att man inte behöver slåss mot dom toppskiktet. Det innebär ju får vår del att vi kan börja använda systemet på riktigt och erbjuda även rookie klasser på tävlingarna i norra europa :) Håll ut...det kommer!

Dear AQHA member,
Each year, AQHA members gather for the AQHA convention to discuss AQHA rules and policies, and review member-submitted rule-change proposals.
At the 2018 AQHA Convention, the show format and procedures subcommittee approved to amend SHW245.1 to add leveling for international shows, including Canada, to be calculated at 1/3 of the points utilized for each class and levels as domestic shows.
The 2018 Executive Committee approved the amendment to the rule based on the projected implementation of the new computer system, which at the time was scheduled to launch this year.
Based on the current projection of the new computer system launch, we do not anticipate implementation of this rule for this upcoming year. The rule is approved, but implementation is pending computer programming.
We know leveling for our international exhibitors is very important, and we want to assure you it is a priority for our team to level the playing field internationally and provide more opportunities for people to participate in AQHA events.
AQHA wants to hear any suggestions you have to make the membership, programs and services reach their fullest potential. AQHA members have until December 31, 2018, to submit items for the 2019 convention. Learn more about submitting an AQHA rule change.
If you have any questions regarding international showing, please contact us at international@aqha.org.
 
Sincerely,
Pete Kyle, AQHA Chief Show Officer
Anna Morrison, AQHA Chief International Officer

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg