Alla kattungar tingade, tack för förtroendet <3

Vi har haft en fantasisk efterfrågan på våra kattungar, ffa pojkarna men även vår lilla loppa. Det värmer i hjärtat att flera av er uttryckt att vi upplevs seriösa vilket är något vi lägger mycket fokus på. Det som kom som en liten överaskning var att man i mycket högre grad upplevde att man ville träffa katterna innan man tingade en katt. Det är inte något vi upplevt när det gäller hundvalparna. 
Detta i sin tur gjorde ju att vi blev lite tagna på sängen och inte hade någon utformad plan för att hantera den stora efterfrågan och viljan att träffa katterna först. Men vi lever och lär och kommer att göra lite annorlunda nästa gång. 
På tal om nästa gång så är vi inställda på att försöka hitta en renrasig ragdoll till nästa kull. Men vi är jättenöjda medCeus ochkommer att be att få para med honom igen om vi inte hittar något renrasigt. Och jag jobbar på att försöka få till ett litet familjeträd på våra kattungar. Kontakt är tagen med Majas uppfödare...så får vi se hur det går.

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg