Sniberups startar med avel på den fantastiska Ragdollrasen

Ja det är i alla fall planen, det som är lite knöligt just nu är att i och med att jag avlat på Maja så får jag inte bli medlemmar i någon kattförening då dom bara tillåter rasren avel...men om jag förstår saken rätt så OM jag inte längre avlar på huskatt kan jag bli medlem och då få köpa en Ragdoll hona. Och när jag blivit medlem så kan jag ansöka om katterinamn och DÅ köpa en okastrerad hona :)  
Jag har kontakt med några uppfödare och en person som ev kan tänka sig att bli min mentor inom avel och Ragdoll uppfödning.
Spännande... nu håller jag alla tummar att det skall gå vägen.
Men detta innebär i sin tur att min Maja sida kommer att stängas ner och jag kommer inte att para henne igen. 
Jag tackar er som köpt våra fina kattungar och är så glad att dom hamnat hos så fina ägare.
Håll alla tummar, att vi får medlemskapet godkänt ..det gör jag :) 

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg