Scandinavian Western Shows (SWS) är en liten förening vars enda syfte är att arrangera tävlingar. SWS har möjligheter att hjälpa dig med just din tävling i form av Showmanagement, Show sekreterare eller varför inte som manager, tävlingsledare.

Vi har lång erfarenhet av att arrangera, genomföra och handha shower för de flesta Amerikanska föreningar, så som AQHA, APHA, ApHC, NRHA, NRCHA, NCHA, FEI och givetvis Svensk baserade WRAS.

De första tävlingarna arrangerades i början av 2000 och då under namnet RPG. Sedan har erfarenheten berikats med jobb på AQHA World Show, NRHAs Futurity och Derbyn under många år och även FEI tävlingar bla i Bremen, och Österrike. Detta innebär att vi har mer än 17 års erfarenhet av shower, dess genomförande och planering.

Under 2018 kommer SWS att finnas med och arrangera tävlingar eller arbeta på tävlingar i England och Sverige såklart vi gör utan tvekan flest tävlingar i hela norden och ligger i framkant när det gäller att underlätta för användaren att hitta info, anmäla och få hjälp med olika frågor/problem.

Vi erbjuder både små mysiga tävlingar på hemmaplan i samarbete med lokala klubbar och anläggningar och stora tävlingar med mkt prispengar och många dagar. 

Häldala Ranch är en ny samarbetsparter som dök upp under 2016 då vi gjorde en test tävling på anläggningen på Österlen i Skåne.  2019 kommer detta att utökas till 6  tävlingar totalt med inriktning Reining, Cowhorse, Roping men ev även timed events.

Sen samarbetar vi ju alltid gärna med den westernklubb som ligger mig närmast om hjärtat nämligen WRIS. Här planerar vi att erbjuda 3 större endagstävlingar samt minst lika många träningar för tävling.
Hoppas vi se där ute :)

Mvh Monica & Catta. SWS